Hvem er vi

Vaskekonerne Grøn Service – en del af Vaskekonerne A/S

5.0 på Google

En del af Vaskekonerne A/S

Vaskekonernes Grøn Service er en del af Vaskekonerne A/S – en virksomhed drevet af tre engagerede kvinder. Vi startede vores rejse i et ejendomsservicefirma i København, og vores dedikation og professionalisme førte til grundlæggelsen af Vaskekonerne A/S.

Med Vaskekonerne Grøn Service tager vi skridtet videre og kan nu takke ja til flere opgaver i de grønne omgivelser grundet mere fordybelse og ekspertise på området. Vi bringer vores store erfaring, stabilitet og grundighed til dette nye område, med det samme fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er kendt for vores fleksibilitet, pålidelighed og gode kundeservice. Vi ser frem til at bringe denne ekspertise til vores grønne service og samarbejde med dig.

2 grønne ildsjæle

Vaskekonerne Grøn Service blev etableret i forbindelse med en tæt og stærk relation, som i dag bærer en kæmpestor ære og stolthed i, at kunne repræsenterer en afdeling i Vaskekonernes navn.

Disse 2 store drivkræfter er både professionelle indenfor grønne områder og har igennem længere tids ansættelse i hovedafdelingen bevist deres store vilje, gejst, og ikke mindst deres passion for at drive og skabe noget stort med deres grønne hænder.

Vi har valgt disse dygtige ildsjæle til at stå i fronten for Vaskekonerne Grøn Service, så vi har større mulighed for fordybe os i faget samt imødekomme vores kunders ønsker og behov bedst muligt.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Billeder og videoer fra vores projekter

Anmeldelser

Seneste nyt fra os

Følg med på Instagram

Hold dig opdateret og få inspiration direkte i dit feed.

På vores Instagram finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra udført arbejde

Anmeldelser

Seneste nyt