Glatførebekæmpelse

Vaskekonerne Grøn Service – en del af Vaskekonerne A/S

5.0 på Google

Udførlig og stabil glatførebekæmpelse

Vi tilbyder snerydning og saltning på din ejendom, så alle beboerne trygt og sikkert kan færdes hen til deres dør og på øvrige arealer på ejendommen. Vi kan varetage både store og små matrikler, da vi ligger inde med rette redskaber og maskiner.

Vi udarbejder altid en plan i samarbejde med dig, så vi får fastslået, hvilke arealer på ejendommen du præcist ønsker glatførebekæmpelsen skal foregå. Hos os kan du med fordel vælge enten fast abonnement eller betaling pr. gang, så det tilpasses lige nøjagtigt dit budget. 

Udkørsel vil typisk ske om natten, så vejene er sikre inden, at beboerne skal ud af døren og på arbejde. Alt rydning foretages jævnfør vedtægten udstedt af den lokale kommune. Professionelle vejr-eksperter meddeler os hver gang, der er chance for frost eller sne. Vi er derfor altid parate til at rykke ud i tide.

Vi tilbyder alle former for glatførebekæmpelse

Hos Vaskekonerne Grøn Service tilbyder vi saltning med en række forskellige midler til at bekæmpe glatte veje og sne nedfald. Midlerne vi gør brug af er blandt andet ureasalt (miljøsalt), grusning eller almindelig vejsalt.

Størstedelen af vores ejendomme foretrækker, at vi salter med almindelig vejsalt, da det efter generel erfaring er det mest effektive middel på markedet. Flere og flere fortrækker dog urea salt, da det er mere skånsomt og sundt for miljøet. Vi tilpasser os, hvad lige præcis du foretrækker, så du bliver glad for din serviceaftale med os.

 

 

Følg med på Instagram

Hold dig opdateret og få inspiration direkte i dit feed.

På vores Instagram finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra udført arbejde

Anmeldelser

Seneste nyt